23 Juni 2020 – Bridesmaid proposal!

Bröllop |


Yes, ni läste rätt. 11 dagar efter att han friat, så friade jag till mina tärnor. Jag visste direkt vilka jag ville fråga. Oavsett om du vet direkt vem eller vilka du vill ska stå vid din sida, så är min rekommendation till alla är att göra något typ av ”bridesmaid proposal” samt filma reaktionerna för det är ett av de finaste minnena jag har. Minns alla känslor och blir tårögd varje gång när jag tittar på original filmerna. Nedan kommer ett urklipp från filmerna.

Sara, Isa, Emma och Emma, jag är så otroligt tacksam att ni alla sa ja och att jag ska få dela min bröllopsdag med er. Längtar så otroligt mycket! Jag kommer ha ett riktigt dröm gäng, fyllt med glädjespridare och stöttepelare – en perfekt combo. Vilket gäng power kvinnor säger jag bara! All kärlek till er tjejer ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *