Färgtema

Bröllop |


Färger, känsla och tema för dagen!
Ibland kan jag tänka att – va skönt det hade varit om det endast fanns två färger och endast en nyans av dessa att välja mellan, ex svart eller vitt eller grönt eller blått osv.
Men valen är oändliga och idag finns det inte två färger, utan det finns oändligt många plus att det finns tusen olika nyanser av dessa exempelvis vill du ha rosa så finns gammalrosa, pastellrosa, laxrosa, ljusrosa, coral, peach, fuchsia, vattenmelon och så vidare. Som sagt oändligt med val.

Jag skulle inte säga att detta var det svåraste beslutet att ta, dock ligger det väldigt högt på listan. Men vi använde oss lite av uteslutningsmetoden, det vill säga vilka färger gillar vi inte och när på året vill vi gifta oss? För oss har drömmen alltid varit ett tidigt sommarbröllop, därför kändes det naturligt med ljusare färger. Jag har heller aldrig varit en tjej som ”gillat” rosa, jag tycker andras bröllop med rosa är superfint men det har aldrig riktigt varit min grej. Så efter lite tankar, funderingar och diskussioner hamnade valet på, himmelsblått.

Vårat val av färger: Himmelsblått, guld och mycket Ivory samt vitt.
Känsla och ledord för dagen: ”Unikt, elegant, personligt och en storslagen fest”.

Är ni osäkra vad ni ska välja för färger? Mitt tips är att skapa ett konto på Pinterest där finns massor med inspiration på just färger man kan kombinera.

Bilder hämtade från: pinterest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *