Ringarna

img_0602.jpg

Efter plumeriablomman och frieriet i Thailand så kom vi hem till Sverige som sambos. Vi började titta i de vanliga guldsmedsbutikerna men kände att ringarna som fanns där inte riktigt var rätt. Jag följer en juvelerare på instagram och har köpt några silversmycken av henne sen tidigare och ÄLSKAR allt hon gör så när vi började prata om ringar så var det ett självklart val för mig att höra av mig till Josefin cummings. Vi bokade en tid i mars och önskade få ringarna till den 20 april som skulle vara vår tre månaders dag. På mötet så testade vi massa olika typer av ringar men jag var rätt 100 % säker på vilken som var min drömring. Vi bestämde antal diamanter och vilken storlek på dem samt storlek på båda våra ringar. Sen satte hon igång och skapade dem ❤️ Steffan hämtade dem klara ringarna ngr dagar innan den 20 april och jag hade bokat hotell till vår dag.

Vi möttes efter jobbet på scandic downtown camper och checkade in. Jättemysigt rum och ett härligt spa. Jag var alldeles pirrig och lite nervös! Vi väntade till efter middagen med att ta fram ringarna. Allt kändes väldigt högtidligt och vackert och när Steffan öppnade askarna och vi satte på oss världens vackraste ringar kände jag mig som världens lyckligaste tjej 💍❤️🌟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *