Var skall vi gifta oss?

unknown

Godmorgon i regnrusket!

Tänker mig ett betydligt härligare väder på vår bröllopsdag, speciellt eftersom att vi skall gifta oss utomhus. Håll alla tummar och tår!

När vi började att prata om bröllop så tänkte vi först att vi ville ha en liten vigsel med bara de närmaste och sen ha en fest för alla vänner. Jag började söka runt på ställen i Stockholm med omnejd men fann inget som kändes perfekt, förutom ett ställe. Jag och Steffan pratade igen om upplägget och kom fram till att vi inte ville begränsa oss och bestämde att vi kör vigsel och fest för alla. Huvudbilden för min blogg är från en eftermiddag i våras när vi tog vattenskotern och körde runt vid åkersberga, vaxholm och nacka för att kika på några av dem ställena som vi googlat på. Inget av dem var något vi båda kände wow för.

Så… jag bokade en visning av det ställe som vi båda känt såg perfekt ut på hemsidan iaf. Krägga herrgård. Vi vill gifta oss vid vattnet och vi vill att folk skall kunna sova över på själva stället som allt händer på. Vi mötte upp Lars på Krägga Herrgård en extremt varm julidag. Vi tittade på hotellrum, vigselplats, festlokal mm. Det kändes så perfekt! Tur att jag redan prelimenärbokat vårt datum vid första mailkontakten i början av juni för vårt datum var det ENDA som ej var helt spikat och om jag ej prelimenärbokat det så hade det inte heller varit kvar. Vi bokade direkt och kunde sätta en bock på festlokal på att-göra-listan. Så nöjda!!

kragga-herrgard-brollop ka0r3rwymdvuft6vei9h unknown

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *