Flytt på gång

f84f818b-181a-4760-8559-cc4cf1124552.jpg

Godmorgon alla snöflingor!

Här är det full fart! Vi skall flytta om 2 veckor och det är lite kaosigt att packa och göra fint till visning av min lägenhet och samtidigt jobba och plugga heltid, men det går!

Det är snart jul också och det är ju magiskt, jag har redan köpt alla klappar faktiskt. Så skönt och så roligt! Jag har inte slagit in dem än men det skall jag göra i nya lägenheten när den är klar, pyntad och mysig. Längtar!!

Snart bara 200 dagar kvar till bröllopet och jag klurar så mkt på musiken till vigseln, vi har DJ och ingen live musik, så momentet måste ju bli lite mer levande och inte bara att folk står och lyssnar på en inspelad låt. Hm… ja det kommer väl lösa sig till slut

Så är jobbar jag på att passa bra i klänningen iaf haha… YES! 🥰

Som Mia skäringer säger…” nu skallar vi dagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *