Flyttat!!

img_7982.jpg

Godmorgon alla snökaositrafikengodbitar!

Japp då har vi flyttat! Kaos hela helgen och mina händer ser ut som 7 svåra år och mina ögonlock är tunga. Meen nu är typ allt flyttat och faktiskt även på något så när rätt plats. Inte alla kläder dock, långt ifrån alla kläder 😱 måste köpa byråer pronto!

Jag längtar så mkt till allt detta är klart så jag och S kan börja ha ett liv igen, vi ser knappt varandra känns det som, bara fixar o bygger o handlar. BU som Thor skulle sagt. Han sov första natten inatt och det gick helt ok, bubblande glädje blandat med tårar över vår förra bostad. Vi är lika han och jag, sentimentala och känslorna sprutar ut genom ögonen. Min käre fästman fäller ner skygglappar och arbetar till allt är klart, tur vi kompletterar varandra haha

Fick mail från allt om bröllop att alla vi som bloggar skall ha en liten ruta i kommande tidning, så kul!

Köp tidningen så får du läsa om alla bloggare, spännande!

❤️❤️❤️

Kör och gå försiktigt!

S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *