Gamla lägenheten är nu inte min längre

img_8448.png

Godkväll alla lördagschipsätare! ❤️

Vilken rusch det varit med allt de senaste månaderna! Känns som att det börjar trappa ner nu iaf med tanke på att jag igår skrev de sista papprena på min bostadsrätt, som alltså inte längre är min. Jag hoppas att dem nya ägarna skall trivas lika bra som jag och Thor gjort. Den lägenheten har betytt väldigt mycket för mig genom åren, att flytta dit med min 1,5 åring och bygga upp ett eget liv ihop har verkligen varit en fröjd! Meen livet nu är en ännu större fröjd för nu har jag även steffan vid min sida! Och vi har två barn och en hund tillsammans också. Inget gemensamt barn men lika mkt familj ändå. Jag är tacksam för allt i mitt liv och jag hoppas att 2019 blir ett underbart år med fokus på familj, hälsa, kärlek OCH herregud vårt BRÖLLOP! 170 dagar lite drygt kvar. Inte klokt vad fort tiden går!

Jag blev så lycklig på mellandagsrean när jag hittade en by malina slöja till halva priset, jag har inte tänkt ha slöja men åh så fin den var. Jag lade min beställning men efter ngr dagar fick jag mail om att de haft fel på lagersaldot så min beställning blev avbruten. Så nu har jag suttit och tittade på hårkammar istället, tex denna:

Vad tror ni?

Och kanske sån här frisyr?

Vi får se hur det blir.

Hoppas ni mår toppen och ser fram emot det nya året!

Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *