Thailand

img_9987.jpg

Hej hopp alla vår-längtare ☀️

Vi är i Thailand sen en dryg vecka och har några dagar till innan det är dags för hemfärd. Tänk så härligt med sol och bad! Sen är det en utmaning att resa med hela stora familjen, haha, så det blir inget bröllopsmysplanerande och fnitter om det direkt. Zzzzz men så är det väl antar jag.

Vilket fall är vi klara med inbjudningarna nu och skall skicka dem på tryck asap när vi är hemma igen. Jag har gjort om och gjort om och gjort om men nu för det vara nog. Det enda jag inte fick med var om gåvor. Jag vet helt enkelt inte vad jag skall skriva. Såå jag la över det på vårt toastpar hihi. Det står tal& annat som en rubrik och en hänvisning till Karins mail. Fix färdigt! Så får jag väl säga till henne vad vi önskar oss, vad det nu är. Känns så girigt och konstigt att liksom be om grejer? Samtidigt så kanske folk vill ge något till oss? Bäst vore ju tex presentkort på royal design eller svenskt tenn, men det kan man ju inte önska sig. Och en hel Jonatan Adler vas för 2000-4000 önskar man sig INTE! #idiot 🥳😂

Haha så… jag duckar ämnet på inbjudan. Smart va? Haha

I övrigt börjar ju tiden verkligen ”ta slut”. Inte många månader kvar alls, snart 100 dagar.

Kvar är:

Killarnas kläder o skor

Blommor

Planeringen för hela dagen morgon-kväll (vigseln är klar)

Prata med prästen

Ut till krägga på min födelsedag 19 mars o konsultera

Ja skicka inbjudningar

Bordsplacering

Dekor

??????

Åh vad jag hoppas vi får en magisk tid framåt nu!

Kram på er! Snaaaart vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *