Hemma igen

38ac8609-9a00-462f-b630-f462dae3a073-13151-0000086e7b562b6a_file.jpg

Godmorgon SNÖlandsfolket!

Känns skönt att vara hemma på många sätt men INTE när det kommer till vädret.

Inbjudningarna skall nu skickas på tryck, äntligen. Ska göra mitt bästa för att skriva snyggt men för alla ni som känner mig vet… its not going to look pretty haha

Jag har ju köpt den finaste och härligaste agendan någonsin!! En Louis Vuitton agenda GM!! Tjihooo. Sen har jag köpt massa inserts från etsy. Så klart. Bla från en shop som heter thecleverplannerlv som har såå fina dashboards. Titta här bara

Och nu fyller jag i vår to do list för fullt. Spännande och roligt. Viktigast just nu är att få tag på tårtbakaren som är lite mindre bra på att svara på mail. Får testa att ringa idag!

Såg ni att jag fuskat? På avskiljaren i kalendern står det Sandra E Meyer, det är inte mitt namn än… men det blir mitt namn i sommar.. jag tror jag fuskar och börjar använda den i kalendern nu ändå, eller hur?

Igår var jag och gjorde nya naglar, så härligt! Jag har alltid haft fixade naglar, iaf från 21 års ålder med några kortare uppehåll. Detta uppehåll på 1 år är mitt längsta och nu är det dags igen. Ska verkligen börja söka efter de perfekta brudklorna hihi

Ok… nu är det dags att lägga i nästa växel. Jet laggade Thor väckte oss 0530 så det känns redan som att halva dagen gått Haha

Kör försiktigt, var snäll och ta ingen skit!

Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *