Besök på krägga herrgård

img_0632.jpg

Hej på er marsmysare!

Igår fyllde jag TRETTIONIO år och det firade vi på Krägga herrgård och hos kiropraktorn. Steffan hade ”sönder” ryggen på förmiddagen så hans kund fick baxa in honom i bilen o sen blev han liggandes hemma till jag kom hem vid 13. Vi fick lite preview of comming attractions när jag fick hjälpa honom klä på sig strumpor o byxor när vi skulle iväg lite senare. I nöd och lust heter det och i nöd och lust är det hihi.

Jag körde oss ut till Krägga herrgård för en genomgång med bröllopsansvarige hotelldirektör på herrgården. Vi gick igenom menyval, tidsschema, möblering mm mm. Så himla härligt! Kändes mer verkligt när vi satt där, att vi om 100 dagar skall gifta oss på den platsen. Längtar verkligen samtidigt som jag får hjärtklappning när jag tänker på det. Jag kommer att vara så himla nervös!!

Efter krägga hämtade vi upp Thor och sen raka vägen till steffans kiropraktor som lappade ihop honom lite iaf, fler besök blir det! Kiropraktorn tittade på mig o sa ”jag ska säga till din fru nu, ikväll blir det inget disco!” Haha så härligt! Att bli kallad fru alltså 😃😃

Ha en fin dag önskar denna 39 år och 1 dag gamla kvinna! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *