Vår!

img_0712.jpg

God lördag på er alla vårfirare!

Sååååå skönt med sol! Allt blir så mkt lättare och inspirationen flödar mer när det är ljusare ute.

Jag har länge varit förtjust i Jonatan adlers muse serie och har två små ljuslyktor från den serien. Suktat efter en stor vas men alltid känt den är för dyr, men snaaart kanske jag tycker jag kan lägga 3000kr på en vas… eller? Kanske får önska mig i julklapp. Hihi

Tänk så fint att fylla den stora vasen med tulpaner och videung och till påsken dem fina påskäggen jag redan köpt från svenskt tenn. Wow!

Materialistiskt kanske men jag älskar och har alltid älskat vackra saker. Som en skata dras jag till saker som får mina ögon att glittra. Men jag ser det som att jag samlar på solen, regnbågen och kärlek. Livet är för kort för att bära kläder jag inte gillar, ha saker i hemmet jag inte älskar och viktigast av allt… relationer som inte är varma och härliga. Its a No!! På det.

Tillbringade en timme i bakluckan på vår bil i solen medan Thor körde parkour.

På tal om vackra saker så har jag inte tagit sååå bra hand om mig själv senaste typ året, släppt träning o kost ganska fritt. Men det skall jag ändra på nu. Har faktiskt massa motivation till att bli stark i kroppen igen. Lets build some muscles haha

Ha en fortsatt bra lördag! Jag skall sätta mig och titta på dokumentären om Josefin Nilsson. Mäns våld mot kvinnor gör mig vansinnig och sorgsen, Vrf Vrf har vi alla upplevt det i stort sätt? Äckligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *