77 dagar kvar

c21e026f-f880-4f36-b77d-0ec54cb7b7ce.jpg

Alltså O M G!! 77 DAGAR! Im not ready hhahah

Eller så är jag det? köpte alldeles nu min morgongåva till min älskling. Pirrigt för han ÄR petig haha

Vi har inte ens skickat inbjudningarna, tur vi skickat save the date kort iaf. Puh

Klänningen skall sys in, allt pynt skall fixas, steffan o barnen skall köpa kläder och skor… tårtan skall beställas och blommor likaså.

Köpte denna från mapiful häromdagen, det är en karta med koordinaterna till en viktig plats för mig och min blivande MAN hihi

Så mysigt att skapa ett hem ihop och se allt växa fram.

Här har vi en riktig kandidat till nagelstil för själva bröllopet. Inte så långa men stilen. S skulle säga too much men jag tycker just enough hihi

Häromdagen var jag också och hämtade min omgjorda ring hos Josefin cummings, vår juvelerare. Den är så magiskt fin att jag ett tag tänkte att den skulle bli min vigselring. Men sen sansade jag mig och nu håller jag mig till planen. Hehe. Graveringen är Jesaja 41:10. Är perfekt för mig.

Veckan som gått har bestått av häng hos min bror, ett träd hade vält ner så S åkte över med motorsåg så dem kunde kapa upp det. Känns som att våren kom och sen gick litegrann men jag älskar att ha tulpaner hemma så vi har lite vår inne iaf. Köpt lite pussel att lägga på borden på bröllopet. Som en kul grej.

Idag skall jag skriva alla adresser på inbjudningakuverten, S skall hämta korten hos sin kompis som har ett tryckeri o förhoppningsvis lägger vi allt på lådan imorgon. Håll tummarna!

Kram på er alla vårlängtare!

S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *