Min vigselring och våra inbjudningar

img_1258.jpg

Heej alla solälskare!

Tänk vilken påskhelg vi fick här i Stockholm! Wow vilket väder. Så himla härligt!

Vi har grillat, varit i skogen, spelat fotboll och tittat på körsbärsblomningen i Kungsträdgården. Underbart vackert!

Just nu sitter jag i parken vid Karlaplan och väntar på min mamma. Vi ska fika för att sedan möta upp min bästis Annika o hennes mamma för att gå på en föreläsning av Mia Törnblom. Det ser vi alla fram emot.

Jag har precis varit hos min juvelerare Josefin cummings i hennes showroom på Runebergsgatan. Min vigselring är klar!! Bara gravyren kvar. Känns overkligt att sätta på sig den o förstå att Steffan och jag är man och fru om drygt 2 månader?? Än så länge är vi dock ”bara” förlovade.

En extremt jobbig sak är att han som tryckt våra inbjudningskort helt plötsligt är MIA! Så vi har ej fått våra kort… kanske måste akutprinta dem ngn annanstans? Inte bra alls! Fortsättning följer…

Ha en fortsatt fin dag!

Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *