Vigselring och inbjudningar

img_1294-1.jpg

Godkväll mina majmysare!

Äntligen är det fint väder igen.

Känns fantastiskt!

Fler saker som är fantastiska är att mina underbara ring är klar och våra inbjudningar är utskickade sen två veckor tillbaka. Det var på tiden haha

Nu & Alltid

Jag har idag varit hos en skräddare och lämnat in en sak som jag skall bära på vigseln. Sååå spänd på att se resultatet. 3 juni skall jag dit igen och titta, eventuellt skall dem sy in axelbanden på klänningen också. Vi får se. Men det känns såå roligt att få bära så otroligt vackra saker. Klänning jag bara kunnat drömma om o min lilla specialare som jag varit på jakt efter länge o som ni blir ännu bättre än vad jag först tänkte.

I helgen var vi även och ordnade S kostym, så snygg han blir!!

Ååå vad jag kommer böla!

Varit hos min frisör också och fixat håret samt planerat för uppsättningen. Kommer bli så fint tror jag!

44 dagar kvar!

Puss/ Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *