Jag gjorde det…

Blev så fin! Cake är så duktig och vi hade en jättefin kväll hemma hos Amelie på Kungsholmen. Vi pratade gamla minnen och drack lite bubbel o åt jordgubbar. Så härligt! Sen blev det sminkning och oj vad jag kände mig SNYGG haha! Kommer bli toppen!

Jag slutade tidigare på jobbet så kom därför tidigt in till stan. Tänkte asch jag går förbi bröllopsbutiken där jag köpte min brudklänning för ett år sedan. Har klurat så mkt på klänningen på sistone, den behöver sys om då axelbanden är för smala o för långa.. men jag kände att det inte kommer bli perfekt ändå, plus att jag väger mer än när jag köpte den så…Oroat mig rätt mkt faktiskt. Så… tillbaka till butiken. Jag gick in och sa ”hej! Jag köpte en klänning här för ett år sedan, jag väger lite för mkt för den och den känns inte rätt längre, har ni någon rea?” Haha herregud alltså! Men hon sa ja, och vi plockade fram allt i strl 40. Första jag provade var perfekt, perfekt storlek, tom liiite stor runt höfterna så jag kan sitta ner haha, jättefin jättefin jättefin och JÄÄÄÄTTEFIN är den! Spets, urringad och med släp. Jag ringde mamma o sa som det var, hon sa först men Vafan Sandra du kan ju inte köpa TVÅ dyra klänningar! Expediten sa ja men det är ju som att hon köpt bara en klänning nu eftersom förra också var på rea. Bra där tänkte jag haha. Mamma mjuknade när vi körde face time. Så.. jag köpte den! Så nu hoppas jag den förra kan säljas eftersom det är en helt ny och oanvänd st Patrick.

I lördags hade mamma och jag en dag ihop. Vi åt frukost på Såstaholm och körde därefter in till svenskt tenn och tittade på allt vackert. Sen blev det Täby och shopping till bröllopet! Riktig härlig dag.

Jag älskar min fina rodebjer kjol som steffan tycker ser ut som en kökshandduk. 😂

Idag skrev jag ihop körschemat för bröllopet också så nu börjar allt falla på plats. Steffan skall trycka upp gästhäfte och programblad och sen är det bara helium som skall köpas tror jag. 🤔

En månad kvar ❤️❤️

Snaaaart Fru S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *