Möhippa!!

1570c0bd-243f-4b4b-8866-9c55714cc0f2-1.jpg

”Men älskling när trooor du att dem kommer överraska mig då, både Annika o Thessan har ju planer både nu i helgen o om två helger o nästa helg är det ju en fest, så det finns INGA lördagar som det kan bli på…det kan väl inte bli en vardag iaf?” Sa jag nu i veckan och tänkte nä men det blir väl liksom inte denna helg heller Hahah… steffan sa bara att det klart det kan bli en vardag? Så jag bokade bounce för Thor igår när vi vaknade o så bestämde S o jag att vi skulle äta lunch efter…. sen… när jag ännu ej fått på mig kläder o därmed är halvnaken…. då…”

Vi började med brunch bockholmen och sen körde vi vidare till Tyresö simhall. Jag var sååå nervös och kunde verkligen inte lista ut vad dem planerat. Men vi skulle alltså leka sjöjungfrur och det var så sjukt kul!!! Hela simhallen stannade upp för att glo på vårt spektakel haha

Sen körde vi vidare hem till Mia som fixat texmex middag. Där blev det fantarose och lite lekar. Så mysigt!! Sen körde Thessan o Ulrika vidare med mig till grand hotel i Saltsjöbaden där vi skulle sova över o sen äta frukost och sola o bada i deras spa dagen efter. SÅ mysigt! Jag hade ett underbart dygn med mina bästa vänner och jag är så tacksam! Dem skrämde skiten ur mig och jag älskar att dem verkligen lyckades överraska mig. Älskar att S inte röjde överraskningen över huvudtaget, stoneface deluxe haha

Mindre än 4 veckor kvar!!! Tjihoo

S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *