Nu är vi GIFTA!!

img_3820.jpg

Hur skall jag kunna sammanfatta vår bröllopshelg? Den var magisk, mer än magisk!

Vi packade bilen helt full med saker och väskor i fredags. Kl 1430 mötte vi upp vår dekoratör som hjälpt oss planera samt framförallt utföra själva dekoreringen av festlokal samt vigselplats. Hon var superduktig! Utan henne…. @inspirea 🙏🏼

Krägga herrgård är såå vackert och vi hade VERKLIGEN vädret på vår sida! Speciellt med tanke på att veckan efter enbart har regnat bort.

Vi fixade o pyntade fram till kl 1830 då det var dags för middag med lite familj samt vårt toastpar. Det blev hamburgare och rosevin i solen samt efterföljande bubbel i kräggas sjöspa. Sa jag att helgen var magisk?

Efter badet fixade jag lite i bröllopssviten där jag och mina tärnor skulle tillbringa lördag förmiddag i. Steffan o jag somnade efter midnatt ngn gång och efter att ha vaknat hundra gånger under natten lyckades vi försova oss. Jag vaknade med illamående så kunde inte äta något alls… suck!

Kl 0845 kom min ena tärna o hämtade upp mig för att köra till frisören där dem andra två väntade! De gick o handlade lite som de sedan tjatade på mig om att äta o dricka haha.. jag var Såå nervös!

Kl 11 var frisyren på plats och vi körde tillbaka till krägga där påklädning, sminkning och filmning och fotning i tjejrummet skulle börja! Såååå kul!!

Jag kände mig så otroligt otroligt vacker! Det var en underbar känsla!

När filmaren Admir från showmotion films filmat klart kom härliga Kicki fotograf och fotade oss. Hon började med att be mig hoppa i sängen… det säger väl allt om hur kul vi hade? Kl 1330 skulle steffan och jag ha vår ”first look” vid en lada så Kicki gick ner till honom för att gå med honom dit, för att sedan hämta mig. Så pirrigt!!

Jag har inga bilder än på den stunden vi såg varandra men det var verkligen en fantastisk stund jag alltid kommer minnas! Han var så vacker och stunden vi fick tillsammans var obeskrivlig.

Kl 1430 började gäster att anlända och vi fick lite tid med våra närmaste.

Kl 1500 var det dags och djn satte på klockringning och sedan vår inmarsch ”never enough”. Känslorna stormade och vi var båda peppade och samtidigt rörda.

Det var så fint så fint så fint så fint!! Musiken, vädret, orden, känslorna, glädjen mellan oss och vår gäster! Allt avlutades med Bruno mars Marry you och JUBEL!

Sen var det mingel samt fotografering för oss en stund.

Middag och fest i stallet var såå roligt! Tal, god mat, lekar, skratt, tårar, dans, tårta, fest, glowsticks och världens bästa kväll ihop med dem vi älskar mest! Och… att dansa med min man! Det var WOW!

Vi somnade helt slut kl 04 och dagen efter var trött men sååå glad och tacksam! Vi är nu gifta och vi ÄLSKAR både varandra och allt med vårt bröllop! Ett års planering och förväntan är nu över och nu njuter vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *