Motvind

Bröllop |


Puh. Just nu känns det lite motigt i planeringen. Vi har ju trott att de stora delarna av dagen var bokade och klara sedan länge. Men för två veckor sedan hörde vår fotograf av sig och hade fått förhinder och den här veckan hörde bandet av sig och tackade nej.

Foto stod högst upp på min priolista. Vi hade hittat en tjej vilkas bilder vi fullkomligt älskade. Redan när vi trodde att vi skulle gifta oss 2021 så bokade vi nära ett år i förväg. När vi var tvungna att skjuta upp hanterade hon det hur schysst som helst, bokade om och fixade med faktureringen och allt var löst. Jag kände mig supertrygg. Det är så jäkla jäkla typiskt att det här ska hända. Gah! Men det blev tufft läge för henne, det dök upp ett åtagande som inte gick att flytta på trots flera försök. 

Tack och lov, har hon fortsatt vara superproffsig. Eftersom hon har ett nätverk av fotografer som stöttar varandra vid stora jobb, rycker in vid sjukdom etc. så har hon redan frågat en kollega med liknande stil som är ledig vårt datum. Vi ska förhoppningsvis prata med henne under veckan. Så håll tummarna att det löser sig snabbt och smidigt.
Så värt att anlita ett proffs!!

Återstår att se hur vi gör med musik på festen. Puh, to be continued.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *