MUA sökes

Bröllop |


Något som stressat mig i över ett år nu är det här med sminket.
Jag behöver verkligen hjälp. Jag använder bara smink till show och konsert, aldrig till vardags och aldrig för dagsljus. Jag vet knappt hur man gör och än mindre hur man får det att hålla en lång dag. Därför har jag försökt boka en make up-artist till vår stora dag, tyckte att jag kunde unna mig det till ett sådant tillfälle.

Men det har visat sig vara stört omöjligt! Har lyckats få tag i två stycken här i krokarna som inte kunde vårt datum. Men på allvar, finns det bara två personer som jobbar med sminkning i Dalarna?
Jag behöver någon som kan komma till mig på hotellet i Leksand och hjälpa mig få till en ganska enkel och naturlig, men ändå tjusig och framför allt stabil look. Jag blir galen. Var finns denna person??

Om någon har tips så mottages det tacksamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *