GÄSTLISTAN

img_0015

Vi är fortfarande i full fart med att bestämma våra Save the date kort. Både jag och G är överens om att vi vill ha en bild på oss på kortet, men vi kan inte enas om vilken. Typiskt problem med alla bilder – man vill välja den man själv tycker att man är snyggast på.

En av mina favoritbilder på oss är den ovan. <3

Som tur är har vi i alla fall kommit överens om att färgtemat är vitt & guld, och att klädkoden är mörk kostym. Vi tänker att det är kul att skriva det redan på Save the date kortet, så att våra gäster kan börja peppa för partyt direkt och leta outfits!

Och på tal om gäster! Gästlistan är spikad och sammanställd i ett excel dokument, tillsammans med namn på sambo och adress. Vi blir ca 65 personer. I kyrkan får alla barn mer än gärna komma men på festen är det vi vuxna som slår klackarna i taket.

Så hur gör man då med gäster och gästers partners? Vi har utgått från denna mall som jag hittade på pinterest,

6d3c0e1ccee35b2634949064c45b649c

Visst blev det enkelt?
De av ens familj och vänner som är gifta eller förlovade är det självklart att båda bjuds in till bröllopet. Är man sambos – absolut, förutsatt att vi träffat och tycker om personen. Bor man inte tillsammans eller bara dejtat under en kortare period kanske man kan ses en annan gång och är man singel får man komma ready to mingle.

Även om det alltid finns undantag tycker jag att denna mall hjälpt oss med hur vi ska tänka kring inbjudan. Sen är huvudsaken att det blir ett glatt gäng som vill dela vår kärlek med oss, inget annat.

På söndag ska jag och mamma titta på de sista detaljerna till korten på Panduro. Förhoppningsvis kommer vi kunna skicka ut dom under nästa vecka, och efter det delar jag med mig av det färdiga resultatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *