TRÄNINGSTIPS FÖR BÄSTA BRÖLLOPSFORMEN

I och med att vi ska gifta oss i varma augusti kommer många av våra gäster vilja ha bara armar och ben, kläder i svala material och kanske en och annan urringning.
För att hjälpa våra gäster bära upp sina outfits på bästa sätt, har jag bett min mest vältränade vän (och brudtärna!) Olivia om hennes topp träningstips.

img_0163

Vilka är dina bästa övningar för tonade och starka armar, som ser bra ut i bardot-klänningar och orkar skåla till höger & vänster?

O: Armhävningar! Både axelbreda och smala. Armhävningar är den bästa övningen för hela kroppen,
även om den mest fokuserar på armar, bröst och bål. Rodd ger tonade armar och snygg rygg.
Kör 5 km som uppvärmning innan träningspasset.

Och dina bästa övningar för snygga, starka ben som klarar av partydans i timmar?

O: Breda squats. Använd ett gummiband för extra motstånd, eller en vikt. Olivia kör med 5 eller 10 kilo. Kombinera att göra vanliga squats, med squats där du lyfter vikten över huvudet.
Andra bra övningar är: sidosteg med gummiband och utfall med vikter. Kom ihåg att benets vinkel alltid ska vara 90 grader, annars finns det risk att du skadar dig.

Sist men inte minst – ditt bästa tips för att stärka kroppen till att orka med att fira kärleken HELA dagen + HELA kvällen?

O: Avsluta alltid ditt träningspass med att gå i uppförsbacke på löpbandet. Förslagsvis lutning 15, fart 5. Det bränner ordentligt i hela kroppen.

Och sist men inte minst – glöm inte att ha kul på gymmet!
Vi ses på dansgolvet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *