VI HAR FÅTT KALLA FÖTTER

img_1591

Vi har fått kalla fötter! Inte gällande varandra såklart – förlåt om jag skrämdes, men gällande vår lokal för bröllopsmiddag och fest.

Docklands är fantastiskt på alla sätt och vis, och att stå på den takterrassen en augustikväll kommer inte vara annat än magiskt. Trots det har vi börjat omprioritera i vår budget och börjar bli sugna på en lokal där vi får ta med oss egen alkohol.

Min syster och brudtärna hjälpte oss att skicka ut en förfrågan till tre andra lokaler som inte själva tillhandahåller dryck, och det skiljer ungefär 15 – 20 000 kr i pris.

Vi har ingen exakt budget än, men har ungefär tänkt att kostnaden för lokal, mat och dryck är ca 40 % av totalen. Där ingår även ev. tillkommande personalkostnader, avgift för städ, förbrukningsmaterial m.m.
Vissa av lokalerna vi tittat på tidigare har t.o.m. tagit extra för dukar – så det gäller att tänka på allt.

Förutom budget försöker vi även tänka på logistik. Fördelen med att inte köpa själva, är att slippa transport både dit och därifrån, källsortera och slänga.

Har ni några erfarenheter av att ta med egen alkohol får ni mer än gärna kommentera i inlägget.

En av de tre nya lokalerna har vi fastnat lite extra för, så vi ska dit och se om vi får några fjärilar i magen eller om det bara var en släng av kalla bröllopsfötter som spökade.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *