TEMA, KLUBBARNAS KLUBB & MUSIK

img_0030

Äntligen en update! Denna vecka har jag varit i Malmö med mitt team, vilket tyvärr tagit tid från bloggen. Vi har bott på Malmö Live, vars nyårsfest har samma tema som vår bröllopsfest! Jag tar det som ett gott tecken på att vi valt helt rätt 😉

Vad temat blir kommer vi att skriva ut på den formella inbjudningen tillsammans med program, toastmaster och annan festlig info.

Jag och G har även hunnit med att titta på lokal nr 2 – Klubbarnas Klubb!
Klubbarnas Klubb är Gamla Stans yatch klubb och ligger på Djurgården, precis bredvid Oaxen.
Tyvärr var den för liten för oss. Det fanns t.ex. bara 1 toalett och ingen uteplats, vilket inte fungerar med ca 65 gäster i mitten av augusti.
Men! För dom med mindre antal gäster fanns både möjlighet att ta med sig egen alkohol, schysst ljudsystem och projektor med duk. Tips.

G har även skrivit varsin to-do-list, som ska checkas av och uppdateras varje söndag.
På min har jag bland annat kvar;

  • Fotograf
  • Förslag på låtar innan och efter vigseln

Visste ni att det inte bara är att spela vilken musik man vill i kyrkan? Låten eller låtarna måste vara köpta och spelas från antingen en original CD eller ett Spotify Business konto, vilket helt klart begränsar möjligheterna.

Vi hörs igen till helgen – då ska jag dela med mig av mina bästa kärlekslåtar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *