BYE BYE BLONDIE

img_0147

Minns ni att jag skrev i det stora hår-inlägget att jag vill bli mörkare till bröllopet? I lördags hände det!
Jag var hos Sthlm Ladies and Gents i Hammarby Sjöstad och blev så fint fixad av gulliga Emilia.
När jag kom dit trodde jag att det skulle vara en lång process för att gå tillbaka till mitt naturliga, bruna barr, men hon fixade det direkt.

Här ovan är min före-bild. Ser ni dom slitna, blekta längderna? Usch vad hemskt det ser ut när jag ser det såhär på bild.

Emilia la in mörka slingor, färgade min botten så att den skulle matcha min utväxt och nyanserade hela kalaset för att jag skulle få en kall ton.

img_0148

Ta-da!! Så här fint blev det. Jag är sådär nöjd att jag bara går runt och smårler och säger till G, ”titta!” ”men titta då!” ”visst ser jag ut som en annan person?”.
Extra kul är det att jag ska pröva mina första bröllopsklänningar på lördag, och får vara fin i håret när jag gör det.

Till den stora dagen hoppas jag såklart att jag är ännu finare i håret, så jag fortsätter att äta mina silicea tabletter och tvätta med mycket fukt! Just nu kör jag Kevin Murphys – Hydrate Me.
Nytt i badrumsskåpet är en färginpackning från Maria Nila i nyansen Cacao Intense, som ska vårda och tona håret samtidigt. Säger till när jag prövat!

Det är fortfarande mycket kvar att göra inför den stora dagen. Till nästa söndag har jag (fortfarande) fotograf på min to-do list, och G har DJ/Musik.
Jag börjar fundera på att det skulle vara trevligt med band eller sångare när vi anländer till festlokalen. Alltså att det står en snygg karl med gitarr och spelar en truddelut medans vi minglar och tar välkomst-skålen. Hade inte det varit häftigt? Ska föreslå det för G med detsamma.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *