BY MALINA BRIDAL

img_0435

Wow, vilken häftig känsla det är att pröva brudklänningar! Idag har jag och mina tärnor varit på by Malina’s bridal butik på Sturegatan i Stockholm, och prövat för andra gången.
Första gången var vi på Stockholm Brud och Fest på Hornsgatan, som jag bloggat om här: STOCKHOLM BRUD & FEST.

Vilken skillnad!
Dels fick vi ett eget rum, fyllt av brudklänningar som vi kunde välja och vraka bland. Hos Stockholm Brud & Fest var det fler sällskap på plats samtidigt, och vi fick endast välja ut 4 klänningar att prova.
Hos by Malina fanns även flera storlekar av de olika klänningsmodellerna, vilket absolut behövs. Särskilt om man är som jag – en storlek på den övre delen av kroppen och en storlek på den nedre.

img_0650

Sist prövade jag nästan uteslutande klassiska prinsess-klänningar, med axelbandslös överdel och STOR tyllkjol. Idag prövade jag en tightare silhuett, som framhävde mina kurvor.
I prinsess-klänningarna kände jag mig väldigt vacker och sagolik, men i denna kände jag mig vacker och kvinnlig.
Tänk bara när den sitter som en smäck! (Idag var den tyvärr lite för lös runt byst och midja, och lite för tight precis över rumpan).

img_0652

Och jag som inte trodde att jag ville ha en spets-klänning! Man ska aldrig säga aldrig 😉

Jag prövade även klänningar med stora 3D-blommor på kjolen, tvådelade klänningar med separat topp och kjol, en extra glitter topp att ha över klänningen, slöja och skor. Men det var denna på bilderna ovan som vann mitt hjärta idag.

Det var också en liten sak som ändå gör en stor skillnad. I provrummet fanns skor från strl 37 upp till strl 41, som du fick låna när du prövade dina klänningar.

Sist men inte minst – priset.
Bokar du in en provning hos by Malina kostar det 300 kr. Om det sen blir så att du beställer din klänning från dom, dras det av på priset. Det är en helt OK deal!
Klänningen som jag föll för idag kostade 14 000 kr. Det fanns även en hel sektion med brudklänningar, både korta och långa, för 3 000 – 8 000 kr. Alltså några tusenlappar mindre än hos Stockholm Brud & Fest.

Till alla blivande brudar rekommenderar jag verkligen ett besök här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *