STAYCATION – BRÖLLOPSSVIT M. G OCH MED TÄRNORNA

superior-room-soho-london

Nu närmar sig årsskiftet med stormsteg! Det är och kommer vara full fart på jobbet fram tills jul, vilket tyvärr tar det mesta av min energi. På kvällarna försöker jag ladda upp mina batterier och spenderar mycket tid i soffan framför pinterest, där jag letar inspiration på allt från brudklänningar till fotoidéer.

Något som jag absolut vill göra är att bo på hotell tillsammans med mina tärnor från dagen innan till själva bröllopsdagen, och sen ta bilder tillsammans på morgonen när vi gör oss i ordning. Jag har därför spenderat många timmar på att leta efter det perfekta hotellet, som;

1. Ligger relativt nära kyrkan
2. Inte är för dyrt
3. Får plats med oss alla (vi kommer vara 4 st som sover över)
4. Är både fint och häftigt att ta bilder i

Och jag hittade detta!

suite

superior-room-soho-london

lounge-la-belle-epoque

Sviten på NOFO Hotel, som ligger på Södermalm i Stockholm. Jag tappade hakan när jag tittade på bilderna. WOW! Inredningen är som gjort för att ta bröllopsfotografier.

Sviten är 52 kvm (f.ö. lika stor som vår lägenhet) och har plats för 4 gäster, två st i sovrummets dubbelsäng och två st i vardagsrummets bäddsoffa. Hotellet ligger 4 min ! från Sofia Kyrka, och har som ni ser fantastisk inredning och gott om plats för oss att fixas och fotas.
På morgonen vill jag att min mamma kommer, så då kommer vi totalt att vara 5 st. 🙂

Enda kruxet är såklart att det är rätt pricy, och att jag gärna vill bo kvar från bröllopsdagen till dagen efter – men då med G. Totalt blir det alltså 2 nätter.

MEN! First thing first. Det vi ska börja med är att besöka hotellet, och sedan prata med personalen om det finns något erbjudande eller annat upplägg för just bröllopspar. NOFO har både en restaurang och vinbar, så under julledigheten tänkte jag svänga förbi och ta ett glas för att känna in stämningen.

…Och sen är det klart med planerandet för i år!
Under jul- och nyårsledigheten tänkte jag och G bara njuta av att vara hemma. Sen blir det nya tag i januari när vi rivstartar året med en planeringskväll för tärnorna och marskalkarna. Jag kommer såklart ändå att skriva här, men så ni vet.

Vi hörs!


Alla bilder i inlägget har jag tagit från NOFO Hotels tripadviser sida som ni hittar här (klick!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *