2020 HERE WE COME!

bf971906-f095-4524-91d4-ad62cd5d84b2

Hoppas ni alla haft en fantastiskt fin jul och en skön ledighet! Jag har hunnit fira med alla i familjen, träffat mina vänner och fyndat på mellandagsrean – och har fortfarande några latar dagar kvar.

Som ni vet har vi haft en liten paus i bröllopsplanerandet, men nu är det snart 2020 och dags att dra igång igen! Innan dess tänkte jag att vi kör en årsresumé här på bloggen, häng med;

Januari: Året började med en hejdundrande kärleksgåva, jag fick ett diamantarmband av G som matchar min förlovningsring. Jesus!! Tjejerna var över på en stökig middag som nu får mig att längta till min möhippa.

img_0950jan

Februari: Vi åkte på vår första skidsemester tillsammans. Långa dagar i backen, rolig afterski och varma bastukvällar. Magiskt. Sen blev det alla hjärtans dag och min framtida man budade över rosor och choklad till kontoret.

Mars: I mars kom solen <3 Jag SPA:ade med min mamma och syster, och vi var på dop i Värmdö kyrka.

72e512d8-ee25-41dd-9711-4bd2ec639daafeb

April: Äntligen dags för min favorit högtid. Jag åkte till Uppsala med min syster och hälsade på våra vänner. När jag kommit hem igen hade vi 1 års förlovningsdag och firade den på öppningen av Grönalund med champagnedrinkar och bergochdalbanor.

a64906b8-9f75-4226-a97e-d2bc08909779

Maj: Pappas födelsedag, mammas mans födelsedag, min morbrors födelsedag och min födelsedag. I maj firade vi  livet hela månaden!
Vi åkte till Göteborg, bodde på hotell Pigalle och hade det gött.

6a0440b8-5c3f-47f4-a510-edeee1b1f1d5

Juni: Födelsedagsfirandet fortsatte in i juni och vi + några vänner var och såg Veronica Maggio på Grönan. Det måste varit en av årets varmaste dagar. Efteråt mötte vi upp massa vänner på Josefinas och kvällen tog aldrig slut. Det var fantastiskt. Minns ni hur varmt det var? Vi hängde på landet på midsommar och badade varje dag.

Juli: Semester och vi åkte på en weekend till Köpenhamn, min bästa stad! Drack tuborg, gick på tivoli och solade utanför operan. Aaahhh sommarkvällar.

img_0569

Augusti: G’s födelsedag. Vi firade i stan. Åkte ut till mamma och hade kräftskiva. Hade massor av kräftskivor. Och var på Anna’s babyshower! Nu är han här, lilla Wille.

September: Semester! Igen! Vi tog vårt pick och pack och åkte ner till Malta. Vilken PANG-resa. Allt var perfekt. När vi kom hem frågade jag Olivia och Malin om dom ville bli mina brudtärnor.

img_1085

img_2677

Oktober: I oktober föddes bloggen, och bröllopsplanerandet drog igång på riktigt.

November: Blev brunette! Och prövade bröllopsklänningar för första gången. Wow! Vilken upplevelse.

img_0657

December: Dags att fira igen! Min systersons födelsedag, mammas födelsedag, jul med hela tjocka släkten och nu är det nyårsafton.

img_0867

Vilket år det varit <3 Och vilket år det kommer bli! Jag ser så mycket fram emot 2020 och allt det nya årtiondet har att bjuda på.

One thought on “2020 HERE WE COME!

 1. God fortsättning <3<3<3
  Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo
  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?
  rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=
  registration
  Refunder
  http://www.refunder.se/b/Spara50
  eller
  https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *