TOASTMASTERS & TOASTMADAMES + MIN PP

img_1084

Nu har vi, tillsammans med våra toastmasters och toastmadames, bestämt vilket färgtema det blir för oss på bröllopet – champagne & guld! Vi är jättenöjda och tror att alla kommer se smashing ut. Särskilt med en bra bränna!

I lördags hade vi bjudit över alla på middag, mys och genomgång av min powerpoint presentation 😉
Vårt bröllop är såklart ett av det viktigaste och största som kommer hända i våra liv. Därför är det väldigt viktigt för oss att vi är tydliga med hur vi vill ha det.

Jag rekommenderar alla bröllopspar att sätta sig ned med sina närmsta och gå igenom dagen, vad ni förväntar er och vad som just ni tycker är viktigast. Det kan skilja mycket från person till person! Förhoppningsvis har era nära också bra idéer, som gör dagen ännu roligare.

Min presentation var uppdelad i dessa slides,

 1. Brudparets tankar & önskemål
  Jag och G hade snackat ihop oss innan om vad vi förväntar oss av dagen, och vad vi vill och inte vill ha. T.ex. att vi bara vill ha föranmälda tal.
 2. Inspirationsbilder
 3. Deadlines!
  För inköp av klänningar och kostymer, inbjudningskort och annat som måste göras.
 4. Inför bröllopet
  Här skrev vi vad vi förväntade oss att våra toastmasters & toastmadames ska göra inför bröllopet, t.ex. skapa en mailadress våra gäster kan OSA till, skicka ut information om dagen, o.s.v.
 5. Tips på spex!
  Bland det viktigaste för oss är att det ska vara FESTLIGT. Vi siktar på att detta kommer vara den roligaste festen vi nånsin, och tipsade därför om några spex – för att vårt squad ska veta att vi vill ha kul.
 6. Hålltider för dagen
  Ett övergripande schema över dagen med hålltider, t.ex. 14:00 – Vigsel, 15:00 – Transport till festlokal.
  Efter det hade vi en slide per klockslag och to-do, t.ex. 13:30 – Stå på kyrktrappen och hälsa välkomna, dela ut konfetti och visa in.
 7. Bilder och ritningar på festlokalen
  Vi gick igenom vart gästerna anländer, vart vi tar fördrinken, vart vi äter middagen och vart baren och dansgolvet är. Vår festlokal är uppdelad på tre våningar, vilket innebär att hela gänget kommer flyttas runt under kvällen.
 8. Bordsplacering
  Hur vi tänkt oss att borden ska stå, vart projektorn + ”scenen” är, vart maten serveras o.s.v.

Och sen såklart inspirationsbilder på allt från bröllopsfoton, klänningar, dekoration o.s.v.
Hellre för mycket information än för lite!

Något annat som var toppen med power pointen var att vi enkelt kunde diskutera punkterna, så att vi verkligen vet vad vi menar 🙂 Sen fick vi även väldigt bra tips – t.ex. att skriva en rolig presentation om gästerna som sitter tillsammans med bordsplaceringen. Kul konversationsstartare!

Ser fram emot vår stora dag och älskar att planera den <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *