UPPDATERING: 7 MÅNADER KVAR

img_1156

Nu går tiden riktigt fort. Det är 2020 och exakt 7 månader kvar tills vi blir förklarade för äkta makar framför Gud och alla våra nära och det är massor av planering kvar. Jag börjar bli rejält stressad.

I vintras skrev jag inlägget ”Live happily ever after – check” som ni kan läsa HÄR. Nu har vi alltså kommit till katergorin ‘9 – 6 månader innan bröllopet’, och to-do punkterna på vår checklista är dessa;

 • Bestäm budget för bröllopet
 • Anlita fotograf och/eller videograf
 • Anlita cateringfirma
 • Boka transport för gäster och oss själva – CHECK!
 • Bestäm och boka musik för vigsel och för bröllopsfest (CD-skiva, Spotify, DJ)
 • Skicka ut Save the Date – CHECK!
 • Bestäm och beställ vigselringar
 • Köp brudklänning
 • Köp kostym
 • Prova tärnklänningar
 • Prova kostymer till marskalkarna
 • Börja planera smekmånaden

2/12 checks… Det är absolut stressigt. Budget är vi tyvärr inte i närheten av att ha, men!
Det är i alla fall på to-do 😉 Jag har precis just idag fått kontakt med en fotograf som en tidigare kollega rekommenderat. Hittills har vi bara haft kontakt på instagram och mail, men både jag och G har en riktigt bra magkänsla. Skönt! Förhoppningsvis kan jag checka av mer punkter tills 22 februari.
Håll tummarna.

 

2 thoughts on “UPPDATERING: 7 MÅNADER KVAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *