VIDEOGRAF, FOTOGRAF, HOTELL & UPPDATERADE MORGONROCKAR

img_1344

Nu är det söndag igen och det har varit en minst sagt händelserik vecka. Vi har checkat av punkt efter punkt på vår to-do lista – Hurra vad vi är bra! Här kommer en snabb sammanfattning,

Hotell är bokat! Vi bor på NOFO Hotell på Tjärhovsgatan, ca 5 min från kyrkan. Jag har bokat två nätter, första natten sover jag och mina tärnor över och andra natten sover jag och G. I sviten ingår bland annat 24 timmars rumsservice, bar, fruktfat och skönhetsprodukter. Tänk att vi ska få bli fixade och fotade här <3

anderssonstefanienofo20160620nofo0700-custom

Vi har bokat videograf som filmar vigseln och bröllopsfesten! Och hittat en fotograf, som vi ska träffa näst-nästa söndag. Både jag och G har en riktigt bra magkänsla, så nu gäller det att vi klickar och kommer överens om detaljerna och priset.

Mina tärnor har fått uppdaterade morgonrockar, med texten ”bridesmaid” broderad på ryggen, i en mysig ljuslila/puderrosa nyans som jag tyvärr inte får till på bild. Morgonrockarna är i kimonomodell med en klassisk pyjamaskrage och vida ärmar, ni hittar dom här! (länk) Tjejerna kommer vara så fina! Jag ser fram emot att mysa runt i dessa på både möhippan och morgonen innan bröllopet.

Och sist men inte minst har jag prövat ännu fler brudklänningar,

img_1341

img_1342

Nu senast hamnade vi av en slump på the WOW Closet i NK passagen, efter att jag tittat fel på Bröllopsbutiken S:t Eriksplan’s öppettider. The WOW Closet är en superfin butik där du antingen kan hyra eller köpa din klänning, dock ska man ha med sig att storlekarna är italienska (= små) och modellerna pimpade från topp till tå. För oss som tycker att less is more är det inte en match – men mer om det kommer i ett separat inlägg! <3

2 thoughts on “VIDEOGRAF, FOTOGRAF, HOTELL & UPPDATERADE MORGONROCKAR

    1. Verkligen en djungel!! Det här är andra omgången med morgonrockar till mina tärnor, blev inte riktigt nöjd med den första
      haha. Tips är att vänta till våren, tror att utbudet blir betydligt bättre då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *