THE WOW CLOSET

1557765311a2b4a665c43f6a5e8699d5f3ffda209643fa98ac

I söndags var jag, min mamma och mina tärnor på the WOW Closet i NK Passagen och prövade både brud- och tärnklänningar. Vi hamnade där av slump efter att jag råkat titta fel på öppettiderna för Bröllopsbutiken på S:t Eriksplan. Två superviktiga saker att tänka på när man är på jakt efter sin drömklänning är att,
1. Nästan ingen butik är öppen på söndagar, och
2. Det finns inga butiker på södra sidan av Stockholm. Riktigt tråkigt, eftersom det är söndagar som är enklast att boka in hela gänget.

img_1341

Vi hamnade till slut på the WOW Closet.
En stor skillnad från Stockholm Brud & Fest och by Malina Bridal är att du både kan köpa och hyra klänning, vilket är hur bra som helst om du har en tightare budget! I sortimentet finns allt från brudklänningar, tärnklänningar, andra festklänningar och accessoarer. Du kan även bli fixad i butiken, eller boka in en tid till din bröllopsdag.

Vi var totalt 5 personer i vårt sällskap och det var inga problem. Vi fick titta runt bland klänningarna själva, vilket var väldigt skönt, och sedan hänga upp de jag ville prova på en klädställning vid ”mitt” provrum.

img_1337

På varje galge hängde en lapp med strl, pris för att hyra (2 dagar) och pris för att köpa loss. Tyvärr var det italienska storlekar = väldigt små.
Jag är normalt en europeisk 36:a men fick endast på mig större storlekar.
Tjejen som jobbade i butiken var jättegullig och hjälpte mig att komma i och ur klänningarna. De flesta var pimpade från topp till tå med detaljer, spets, diamanter och tyll vilket tyvärr inte är min stil.
Jag är mer av en LESS is MORE typ av person.

img_1390

Även Olivia och Malin provade klänningar! Wow, vilka supersnygga tärnor jag har <3 Och wow vad roligt det var att stå framför den stora spegeln tillsammans i våra fina klänningar. Allting kändes helt plötsligt väldigt verkligt 😉

Jag rekommenderar er absolut att gå hit, om du inte hittar en brudklänning är chansen ändå stor att du hittar något till dina tärnor, din mamma eller någon annan speciell gäst.

Nästa onsdag ska jag och G tillbaka till Docklands och prata upplägg med den nya ägaren. Uppdaterar er mer efter det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *