NÄR DET INTE BLIR SOM FÖRVÄNTAT – FESTLOKAL

img_1541

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. I onsdags var jag och G på Docklands, en restaurang i Nacka där vi bokat vår bröllopsfest, för att träffa den nya ägaren. Jag har bloggat om Docklands här (klick!). En jättefin restaurang med fantastisk utsikt och takterrass.

docklands-finnboda-hamn-a2

Den nya ägaren meddelade oss att vi inte längre har abonnerat hela restaurangen. I vår bokning ingår nu endast festvåningen på plan 2 och takterrassen, vilket innebär att det kommer vara andra sällskap under kvällen på entréplan.
För att fortsatt få ha hela restaurangen för oss själva behöver vi betala 8 – 10 000 kr mer i lokalhyra.
Usch, vad besvikna vi blev. Vi har ju redan planerat hela vår dag utifrån de förutsättningar vi fick vid vårt första besök och bokat transport från kyrkan.

Vi vill inte dela vår dag med andra sällskap, därför har vi bestämt oss för att leta efter en ny festlokal. Helst en som ligger nära vattnet, och har en stor terrass eller uteplats <3 Håll tummarna för oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *