BRUDKLÄNNINGS INSPIRATION!

Okategoriserade |


Nu har jag länsat internet efter inspiration till min brudklänning, som jag enligt planerings-deadline ska ha klar om två dagar… Igår messade jag min ena tärna och frågade om vi skulle ta en weekend i Göteborg i april för att spana in Ivory & Grace brudklänningar (tack för tipset Sofia!) och hon svarade ”kan du verkligen vänta så länge?”. Eh, nej, inte om du svarar sådär.

Det som är bra är att ju närmare våren och wedding season vi kommer, ju fler klänningar finns det att välja på i butikerna.

Här kommer några favoriter jag har just nu, en gott och blandat mix av olika modeller och varumärken. Jag har länkat till alla, vissa med apprl-länkar.

ida_sjostedt_siren_maxi_dress_1064-000065-0045_02d

Wow vilken spets. Gillar även den annorlunda toppen med halvpolo och kort ärm. Denna klänning finns på NA-KD för 2 999 kr! Kap! Du kan köpa den här: KLICK!

chiara-forthi-evita-embellished-dress

Näst på tur är denna dröm från Bubbleroom. Hade vårt bröllop varit i en lite svalare månad än augusti hade jag absolut velat ha en klänning med lång ärm. Det är så elegant och bidrar till att man ser lång och slank ut.
Finns här KLICK! för endast 2 499 kr. Helt ärligt, behöver det kosta mer?

ida-sjostedt-gigi-dress-ivory_4

Första gången jag såg denna dröm från Ida Sjöstedt med 3D blommor sa jag till min syster att det här är min klänning. Föll pladask. Sen började jag titta på andra klänningar och blev ofokuserad. Nu när jag hittade den igen fladdrade fjärilarna till i magen. Stor favorit! KLICK! för att spana in fler bilder. 4 999 kr.

yas-meghan-maxi-dress-star-white

Såg ni Megan Markle’s brudklänning med halterneck? Så snyggt! Enkelt och annorlunda, vilket är right up my alley. Bubbleroom har en liknande för 1 399 kr, klick, klick, KLICK! för kunglig elegans.

img_1700

Jag har faktiskt beställt hem en halterneck-klänning för att prova. Absolut inte den bästa bilden, men absolut en av dom bästa klänningarna. Denna är från märket Club L, som jag köpte på Zalando för mindre än 600 kr… Ja, det är sant! KLICK!

by_malina_nora_skirt

Jag klickade mig vidare in till by Malina för att kika om dom fått in något nytt i deras sortiment.
Och på tal om annorlunda har dom detta tvådelade super-set med topp och kjol, som jag prövade när jag var där i december;

img_0674

Ta-da! Jag hade glömt bort hur mycket jag gillade denna kombo. Perfekt för oss brudar som är en strl i överdel och en annan strl i underdel.
Toppen hittar ni här: KLICK! Och kjolen här: KLICK!

by_malina_vera_gown

Och så har dom denna… favoriten av alla jag testat hittills, vilket förvånade mig eftersom jag från början inte ville ha någon spets.

img_0650

Här är den på mig. Djup rygg, tunt band som markerar midjan och långt släp. Men ni vet vad man säger, smakar det så kostar det – 14 000 kr för denna dröm som du klickar dig in på här: KLICK!

 

Oh lord, visst blir man nästan mer förvirrad ju mer man tittar. Det svänger fort mellan favoriterna. Vilken är er? Vart tittar ni på klänningar och vilken budget har ni? Kommentera gärna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *