ALTERNATIV TILL BRÖLLOPET?

Okategoriserade |


Deadline för det stora beslutet har passerat och vi har fortfarande inte kommit fram till något. Just nu känner jag och G inte likadant om hur vi vill göra med allting, och vi har valt att fortsätta fundera tills vi kommer fram till något som känns bra för oss båda. <3

tumblr_p3d8t6szyf1rkm9eso1_640

För ungefär två veckor sedan pratade jag med vår präst, och fick reda på att dom följer FHM restriktioner med maximalt 50 personer. Eftersom kyrkan har personal på plats, t.ex. präst, vaktmästare och orgelspelare betyder det att vi + våra gäster får vara totalt 45 personer. Det är ungefär 25 mindre än vad vi räknat med. Eftersom vi inte vet när eller om restriktionerna ändras, är vi osäkra på om vi vågar gå vidare som planerat…

img_1220

Så, vad finns det för alternativ att välja mellan?

Alternativ nr 1. Boka om hela spektaklet till samma datum nästaår.

Alternativ nr 2. Mindre vigsel med familjen, och sen möta upp alla bröllopsgästerna på festen!

Alternativ nr 3. Mindre vigsel med familj och dom närmaste, för att sedan ha en STOR bröllopsfest på den 1-åriga bröllopsdagen.

Alternativ nr 4. Avvakta ytterligare, ha lite is i magen och hoppas på att vi kan fortsätta som planerat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *