Välkommen!

517f2a76-2731-4489-92d0-9077ec57cf0d

Hej och välkomna till min bröllopsblogg!

Jag heter Sarah, min fästman heter Steve och vi ska gifta oss den 31/7-2021 på söderslätt i Skåne. Vi är bofasta på den kanariska ön Lanzarote och jobbar där med musik och underhållning till bland annat bröllop.

Vi förlovade oss i juni 2019 och hade bröllopet planerat och bokat till den 8/8-2020. Sen kom Covid-19 och allt vi hade planerat fick tyvärr bokas om.

I den här bloggen får ni följa med oss på vår väg fram till vårt bröllop nästa år. Jag kommer att dela med mig av våra tankar kring bröllop, om tips och idéer på dekorationer, klänningar, musik och hur man ska tänka när man bokar leverantörer, och hur gör man när man ska boka om ett helt bröllop? Detta och mycket, mycket mer =)

Om ni är intresserade av att lära känna mig ytterligare så är det bara att följa mig på min instagram: singer_sarahmuller 

Massa kärlek

Sarah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *