Färgtema!

ed6fe5ed21323ee23bd6d248688bcf9f

Jag älskar allt som har med bröllop att göra och varje del av det är så otroligt kul att planera.

Dekorationer och Dukningar har länge varit ett stort intresse hos mig så när bröllopsplanerandet väl satt fart så började vi ganska fort diskutera vad vi ville ha för känsla och färger på vår dag.

Vi har gjort mycket research och hämtat inspiration från många olika håll och kombinerat ihop våra favoritfärger. Vad vi har kommit fram till är en kombination med Vinröd, Mörkblå, Guld och Vit. Vi tycker att det passar oss bäst och detta kommer alltså att prägla dekorationerna på vår bröllopsdag. Allt från blommor, servetter, inbjudningar, tärnklänningar osv kommer att gå i dessa underbara färger.

 

img_2212

Det är så fantastiskt att sätta sin egen touch på bröllopet och vårt val av festlokal har verkligen gett oss möjlighet att ha fria händer till detta.

Hur tänker ni kring färgtema? Är det något som är viktigt för er eller spelar det inte så stor roll? Dela gärna med er av era tankar i kommentarerna här nedan =).

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så gå gärna in och följ mig på Instagram: singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

Massa kärlek <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *