Bröllopstårta!

01ad002a17ad721d276c2539a28b9b99

Tårta är något som är självklart för oss att vi vill ha på vår stora dag.Det finns så otroligt många olika val av utseende och smaker och det ska bli så spännande att välja vad vi vill ha.

Vi har gjort mycket research på olika tårtleverantörer och vi har hittat vår absoluta favorit som vi har bokat till bröllopet. Hennes namn är Lina Veber och utgår från Malmö. Hon gör helt fantastiska tårtor och både jag och Steve ser så mycket fram emot att få testa olika smaker och sätta ihop den typen av tårta som passar oss allra bäst. Som ni kan se på bilden här ovan så är hennes kreationer helt otroliga. Ni kan hitta henne på www.linavebercake.se eller på hennes instagram Lina Veber Cake

Jag har alltid känt mig noga med hur bröllopstårtan ska se ut och har alltid haft en väldigt klar bild över detta. Steve däremot tänker bara på hur den smakar, och av all bröllopsplanering ser han mest fram emot avsmakningen av tårtor, haha! Detta kommer vi att göra när vi är i Sverige nästa gång =)

Vad är era tankar angående tårtor? Är detta något ni vill ha och är det viktigt för er? Dela gärna med er av era tankar i kommentarerna här nedan.

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra detta på www.sarahentertainment.com eller på min instagram singer_sarahmuller

 

 

Massa kärlek <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *