Förlovningen

Okategoriserade |


Den 11 Juni 2019 var den där dagen som jag hade drömt så mycket om. Steve och jag har pratat så länge om att vi vill gifta oss, men att vi vill vänta tills vi har råd med vårt drömbröllop.

Steve överraskade mig med en helt fantastisk dag! Han hade dukat upp med en supermysig frukost hemma innan han sen tog mig ut på en promenad längs stranden där vi pratade om alla våra minnen och saker vi har gjort under åren tillsammans. Vi gjorde ett stopp för cocktails i solen på det stället vi kysstes första gången för nu 7 år sedan..

Vi hade en underbar dag tillsammans, och Steve överraskade mig sedan med att han hade bokat bord på min absoluta favoritrestaurang med utsikt över havet. Lagom tills att vi fått in vårt vin så går han ner på knä och friar! En helt otrolig känsla och jag kände mig självklart som den lyckligaste tjejen någonsin.

Senare den kvällen poppade vi champagne och skrev vår gästlista…

Jag tänker ofta tillbaka på förlovningen och det pirrar direkt till i magen. Längtan till bröllopsdagen är enorm och den blir ju självklart ännu större när man har behövt vänta ett år extra… men vi är ett par med tålamod, och väntan kommer att vara SÅ värt det! <3

64406088_10156393900969290_2192847006681006080_o

Dela gärna med er av era förlovningshistorier i kommentarerna här nedan =)

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på min hemsida www.sarahentertainment.com eller på Instagram: singer_sarahmuller

 

 

<3

2 svar på “Förlovningen

 1. Ewe säger:

  För oss var det den 27 juli 2019 🙂

  Vi var på semester i Kroatien, andra dagen. Hade haft en perfekt dag på stranden och ätit en supergod middag på en mysig
  restaurang. När vi precis beställt låtsades Tommy att vi inte tagit med oss tillräckligt med cash, och sa att han skulle gå
  tillbaka till hotellet och hämta (egentligen var det något annat han fixade). Efter middagen strosade vi runt och tog en
  strandpromenad i solnedgången. När vi skulle gå upp ur vattnet där han hade doppat benen så gick han ner på knä 🙂 Tillbaka
  på hotellrummet hade han beställt en flaska champagne som satt och väntade i en ishink på sängen https://ewezz.wordpress.com/2019/08/14/forlovningen/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *