Vår festlokal

Okategoriserade |


Ganska kort efter förlovningen så åkte vi till Sverige för att kolla på olika festlokaler till bröllopet.Vi visste att vi ville gifta oss i Skåne då min familj bor där, så vi bokade in ett tiotal visningar under 2 veckor. Alla var väldigt olika varandra och till slut blev vi alldeles yra av alla intryck och det var svårt att välja.Vissa lokaler hade fantastisk utsikt och var riktigt vackra utifrån men kanske inte hade den optimala lokalen inuti, medens någon annan var helt tvärtom. Därför började vi lista ner vad som var viktigast för oss.

Vårt val föll på vackra Lorensdal i Vellinge. Vi hade enorm tur då den var fullbokad från början, men fick ett återbud så vi bokade såklart direkt. Den har den där mixen av nytt och gammalt som vi älskar, och så har den en stor scen som passar oss jättebra. Dessutom kan vi bestämma så mycket själva med den här lokalen så som Catering, personal, dekorationer, egen dryck mm. Det är väldigt viktigt för oss då vi är väldigt specifika med vad vi vill ha och dessutom älskar vi att göra mycket själva.

Det är en djungel av så många olika lokaler och det är så otroligt mycket att tänka på. Jag listar mina bästa tips på vad man ska tänka på här nedan:

  • Bestäm er för vad som är viktigast för just er. Det är svårt att hitta alla saker i en och samma lokal så gå på det som betyder mest för er.
  • Gillar ni att göra mycket själv, eller vill ni helst att någon annan gör det mesta av jobbet?
  • Kom ihåg att ställa många frågor när ni tittar på lokal. Så som tex om man får ta med egen dryck, hur länge får man ha festen på kvällen?, hur många gäster rymmer lokalen?, pris, deposition, vad ingår osv. Skriv ner frågor innan och ta med er på visningen.
  • Boka i tid. De mest populära bröllopslokalerna bokas upp mellan 1-2 år i förväg
  • Leta tills ni hittar er favorit. När ni har tittat på många lokaler så vet ni vad ni vill ha och vad ni inte vill ha.
  • Gör en bröllopsbudget innan ni börjar titta på lokaler.

Vi är så nöjda över vår lokal och så otroligt tacksamma över att Lorensdal har varit så fantastiska i situationen med Corona och låtit oss boka om utan några problem till nästa år.  Nu längtar vi bara tills nästa år och vår fest i denna underbara lokal =)

Letar ni lokal till er stora dag? Dela gärna med er av era tankar och idéer.

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på www.sarahentertainment.com eller på Instagram: singer_sarahmuller

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *