Trycksaker

Okategoriserade |


Det är så mycket mer trycksaker till ett bröllop än vad man tror. Allt från save-the-dates, till menyer, bordsplacering och program med mera.

Direkt efter att vi hade bestämt vilka färgkoder vi ville ha till bröllopet så började vi kolla på idéer till layouts när det gäller våra trycksaker. Vi ville att alla trycksaker skulle inkludera våra färger Burgundy, Navy blue, guld och vit!

Vi kollade otroligt många hemsidor som gör detta och vi hittade till slut vår favoritdesign. Vi använde oss av www.zazzle.se som är en fantastisk hemsida för allt som har med trycksaker att göra. Vi har beställt save-the-dates och inbjudningar därifrån och kommer att köpa allting därifrån med samma design.

Tyvärr så kommer vi att behöva beställa nya inbjudningar då vi har fått byta vårt datum. Vi vill så gärna kunna spara inbjudningar med det rätta datumet på. Frågan är när det är dags att beställa dessa? Vi vill inte vänta för länge, men samtidigt vill vi inte köpa dom tidigt för att sen behöva byta datum igen pga Corona. Vi får verkligen hoppas att det går att ha bröllopsfester nästa sommar.

Vi satsar nog på att beställa nära efter årsskiftet =)

 

 

Vill ni följa mer av mig och min vardag så kan ni göra detta på min instagram singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *