Tärnklänningar!

Okategoriserade |


Tro det eller ej, men det svåraste att bestämma hittills har varit vilka tärnklänningar vi ska ha. Jag har inte gjort det enkelt för mig. Jag har fyra tärnor, varav två bor i Sverige på olika orter, en bor i England och en bor på Lanzarote. Att kunna samla alla och prova klänningar har därför varit omöjligt. Jag har också velat ha exakt samma färgkod på alla klänningar vilket gör det ännu svårare, haha. Jag kom fram till att det bästa var att beställa via internet hem till varje tärna.

Jag tittade först på den populära ”wrap dress” som finns i många olika märken och som ni ser på bilden här ovan. Dock så kände jag att den kan vara svår att passa alla och att den kan bli lite för ”naken”. Jag beställde hem olika typer av klänningar och det var alltid nått problem, så som dålig kvalité, fel storlek, olika färger osv.

Efter mycket research så hittade jag till slut en otrolig fin klänning på Chi Chi London som passade alla mina tärnor jättebra och dessutom var det inte alltför dyrt.

Nästa steg är att hitta skor till tärnorna vilket också kommer bli lite knepigt. Bästa är nog att bestämma en färg och att alla tärnor får hitta ett par som passar dom bäst.

Vad är era erfarenheter kring detta? Är det viktigt för er att allt matchar och ser likadant ut eller är det inte så noga? Dela gärna med er av era tankar i kommentarerna här nedan.

 

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på min Instagram singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

<3

1 svar på “Tärnklänningar!

  1. Ewe säger:

    Är egentligen inte superviktigt men vill nog gärna att de har matchande klänningar. Skor bryr jag mig inte om, tanken är nog att
    klänningarna ska vara så långa att man inte ser skorna haha. Sparar detta roliga till våren dock 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *