Foto & Video

Okategoriserade |


Steve har alltid varit den som har varit noga med att ta mycket foton när vi träffar vänner, familj eller åker på en resa. Vi gör alltid fotoböcker varje år och det är ett fantastiskt minne att titta tillbaka på. När jag frågade Steve om vilka delar han tycker är viktigast i bröllopet så sa han ganska fort foto och video.

Vi har gjort mycket research på fotografer och videografer för att hitta våra favoriter. Det finns så många som jobbar med bröllop men alla har så olika stilar.

Vi hittade till slut vår absoluta favoritfotograf som tar helt otroligt drömmiga foton. Hon heter Anna Lauridsen och driver Kullafoto. Kolla in henne här. Vi ser så otroligt mycket fram emot att få ha vår provfotografering med henne =)

Anna i sin tur rekommenderade vår videograf Martina Lundborg. Hon gör helt fantastiskt romantiska filmer. Vi vill verkligen kunna titta tillbaka på vår bröllopsdag och också kunna visa en film från bröllopet till våra framtida barn, så en videograf var viktig för oss. Kolla in Martinas videos här.

 

Är foto och video viktigt för er? Dela gärna med er av era tankar här nedan.

 

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på min Instagram singer_sarahmuller eller min hemsida www.sarahentertainment.com

 

 

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *