Väntan..

Okategoriserade |


Väntan och ännu mer väntan. Det känns som att det är det enda vi gör det här året tyvärr. Om det ändå fanns ett slutdatum på denna pandemi och att man visste när man kunde återgå till det normala igen… då hade allt kanske känts lite lättare? I åtta månader har vi väntat på att få återgå till jobb och få träffa folk som vanligt, att få gå tillbaka till bröllopsplaneringen och se framåt. Denna tid är så svår för alla och vi måste verkligen försöka att hålla i och hålla ut. Vissa dagar är svårare än andra, och det som håller vårt humör uppåt just nu är väntan på julen. Hur julen än blir så har vi ändå varandra <3

Ibland är det svårt att tänka positivt över bröllopet då vi inte alls vet hur det kommer att bli i sommar, men då försöker jag bara att påminna mig själv om vad bröllopet handlar om – Mig och Steve. Hur det än blir så ska vi gifta oss och lova varandra att leva sida vid sida livet ut, och det är det absolut viktigaste.

Vi har varit inlåsta tillsammans, spenderat 24 timmar om dygnet tillsammans de senaste 8 månaderna och det har bara gjort oss starkare. Vi har turats om att peppa varandra när vi har känt oss oroliga och ledsna och vi har tagit tillvara på tiden tillsammans. Tänk så fantastiskt att ha den där personen i ditt liv som du älskar så otroligt och som du vill spendera varje sekund med. Det bör verkligen firas, och det ska vi göra – trots att världen är upp och ner.

 

Jag skickar massa kärlek till alla er brudpar där ute som just nu planerar era bröllop. Det kan kännas tungt just nu när vi är mitt uppe i en andra våg och vi inte vet hur framtiden ser ut.. men kom ihåg att ta hand om varandra och tänk på att det viktigaste är ni två och att ni vill spendera era liv tillsammans. Bröllop kommer det att bli, och det kommer bli den bästa dagen i livet.

Störst av allt är kärleken <3

 

 

 

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på min Instagram singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *