En del av brudföljet…

Okategoriserade |


Jag och Steve har otroligt nog våra födelsedagar under samma vecka.. inte bara det utan dagarna efter varann. Det var också så vi träffades första gången, då vi var ute och firade våra födelsedagar.

Nu har vi kommit till den veckan av året och denna gång fyller jag 30 och Steve 35. Eftersom jag fyller 30 så hade jag ju hoppats på en stor fest, men det går ju tyvärr inte detta året. Fantastiskt nog har vi dock lyckats komma hem till Sverige för att fira både födelsedagar och jul. Det blir Steves första jul i Sverige och det kommer att vara helt magiskt. Att få fira tillsammans med min familj är verkligen den största presenten man kan önska efter ett sådant här galet år och det gör mig så lycklig att få komma hem under denna period.

 

Så eftersom vi är hemma i Sverige i år så firade vi födelsedagarna lite tidigare med några vänner på Lanzarote. Och inte vilka vänner som helst.. två underbara personer från vårt brudfölje.

Låt mig introducera brudtärnan Hannah och marskalken Ben. Dessa personer är väldigt viktiga för oss och dom har varit ett enormt stöd det här året och peppat oss i bröllopsplaneringen. De båda har varit våra vänner sen vi träffades och dom var ett naturligt val för oss att ha vid vår sida på vår stora dag.

Jag kommer att berätta vidare om brudföljet lite senare i bloggen och också introducera alla för er.

 

Berätta gärna och dela med er av era val av brudfölje. Har ni en brudtärna eller flera? Var valet lätt eller svårt? Skriv gärna i kommentarerna här nedan.

 

Vill ni följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på www.sarahentertainment.com eller på Instagram singer_sarahmuller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *