Nytt år – Nya möjligheter

Okategoriserade |


Har haft en liten paus från bloggen över jul och nyår, men nu är jag back on track =)

Jag och Steve har tankat mycket energi över julhelgerna. Vi reste hem till Sverige och var hemma hos mina föräldrar i två veckor. Vi spenderade dagarna hemma och hade julmys, tog promenader och fick kvalitétstid tillsammans med familjen. Nu under dessa tider kan man ju inte göra några aktiviteter men det gjorde att vi fick bara vila upp oss och inte göra någonting vilket kan vara nyttigt ibland. Miljöombytet var också väldigt viktigt för oss då det har varit en väldigt speciell period för oss detta året på Kanarieöarna.

Nu är vi tillbaka igen på Lanzarote med ny energi och vi känner oss otroligt peppade inför 2021. Vi känner oss hoppfulla om att det blir förändring och håller alla tummarna för att vaccinet nu kan göra så att vi steg för steg kan komma tillbaka till lite normalitet. Förhoppningsvis så får vi en bra sommar och lite känsla av en bra framtid. Vi känner oss verkligen mycket mer hoppfull om bröllopet och äntligen har jag hittat tillbaka gnistan där jag kan se fram emot bröllopet igen och jag blir glad av tankarna av det.

Vi kommer i dagarna beställa nya inbjudningar och vi kommer att fortsätta med planeringen som vi princip har haft på paus sen i mars förra året. Vi har också fått besked om flera gäster som nu börjar boka biljetter till Sverige och bröllopet i sommar vilket gör att vi blir väldigt peppade.

 

Ska ni gifta er i år? Hur känner ni inför planeringen? Dela jättegärna med er av era tankar i kommentarerna här nedan.

Om ni vill följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på min Instagram singer_sarahmuller eller på www.sarahentertainment.com

 

 

 

2 svar på “Nytt år – Nya möjligheter

 1. Anna säger:

  Det känns mycket bättre nu när vaccinet är på väg ut. Förhoppningarna om att kunna gifta oss i sommar, på det sätt vi har tänkt oss, är tillbaka efter en tuff höst ❤️

  Svara
  1. Sarah Müller säger:

   Förstår absolut Anna. Har känt likadant förra året också. Men vi måste hålla modet uppe och jag tror verkligen att det kommer att vara annorlunda i sommar. det måste vi hoppas på :). Skickar all kärlek till er och håller tummarna 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *