Behöver er hjälp!!

Okategoriserade |


Hej alla bloggläsare, och trevlig torsdag =) Hoppas ni har en fin vecka och en bra start på det nya året med ny energi och motivation. Jag har gått tillbaka till total bröllopsplanerings-mode och spenderar mycket av min tid framför sidor som pinterest för inspiration, vilket är jättekul!

Jag har bestämt mig för färg och modell till mina brudtärnors skor och accessoarer och tänkte nu fördjupa mig i allt som har med blommor att göra. Brudbukett, tärnbuketter, blommor till bord – ALLT.

Vi har bokat en helt fantastisk florist som heter Anna Gouteva, men jag tänkte att jag skulle vilja förbereda mig och ha en idé om vad vi tänker oss för bröllopet innan vi bestämmer vidare med vår florist.

Här behöver jag lite hjälp. Har inte alls så bra koll på vilka blommor som passar i vilken månad och vad som passar sig i brudbuketter osv. Jag vet vilka färger som jag vill ha men det är nog det enda jag vet just nu haha.

Jag vill absolut ha vinrött och vitt i buketten då vårt tema går i dessa färger. Kanske eventuellt något mörkblått? Vi ska gifta oss i slutet på juli, vilka blommor har säsong då?

Vänder mig just nu till er – mina bloggläsare. Vad har ni för tips på blommor? Vad kommer ni ha eller vad hade ni på ert bröllop? Har ni lika svårt som jag? Har ni samma slags blommor till era brudtärnor men bara en liten version, eller har ni något helt annat till dom?

Dela gärna med er av tips eller tankar i kommentarerna här nedan eller på min Instagram singer_sarahmuller.

Här kommer lite av mina tankar och pinterest-inspiration =)

2 svar på “Behöver er hjälp!!

 1. Ewe säger:

  Är tyvärr skitdålig på blommor haha.. Kommer få be floristen och en av brudtärnorna som kan det här med blommor om råd. Ett tips jag fick var dahlior, tycker de är väldigt fina (gifter oss i slutet av aug och då ska de vara i säsong iaf). Vad jag vet är att jag inte vill att buketten ska vara så stor och tung, och vill gärna ha ganska ljusa färger.

  Tänkte ha samma till tärnorna i mindre skala, och även matchande corsager (?) till brudgummen och marskalkarna. 🙂

  Svara
  1. Sarah Müller säger:

   Känner igen mig i att det är svårt med blommor. Vilken tur att det finns proffsiga florister :).

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *