Hemsida!

Okategoriserade |


När man planerar bröllop så är det så mycket olika delar att organisera och ha koll på, och det är samtidigt många frågor och undringar från ens gäster. När vi skickar ut våra inbjudningar så vill vi inte ha flera blad av information med massa text, och det kommer att vara många av våra internationella gäster som har flertalet frågor, speciellt eftersom de flesta aldrig har varit i Sverige förut.

Internationella gäster eller ej, så är det alltid mycket info som ska ut, och varför inte samla allt på ett ställe? Det är väldigt vanligt att man har en bröllopshemsida där alla gäster kan gå in och läsa om bröllopet och få all information dom behöver. Så det bestämde vi oss snabbt för att också göra. Vi byggde upp en hemsida på plattformen www.withjoy.com. Det kostar ingenting och det är lätt att designa den efter färgtema osv. Superbra! Vi har också den mesta av informationen låst till våra gäster, så de behöver ett lösenord för att kunna läsa detta. Passar väldigt bra!

Det finns massor av olika plattformar där ute som passar utmärkt för att bygga upp typiska bröllopshemsidor, så det rekommenderar jag varmt =).

 

Är detta något som ni har använt er av? Dela gärna med er av era erfarenheter i kommentarerna nedan och kom ihåg att följa mig och vår bröllopsplanering vidare på min Instagram singer_sarahmuller

 

 

Massa kärlek <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *