Skor skor skor

Okategoriserade |


Nu är vi inne i februari och helt plötsligt känns det som att tiden går väldigt fort. Nu är det (förhoppningsvis om världen vill) ungefär 6 månader kvar tills vi gifter oss. Vi börjar gå in och planera detaljer och det känns väldigt roligt. Jag har börjat tänka på skor till mig själv och har redan beställt ett par. Jag har alltid älskat riktigt höga klackar och är van att stå på scenen 6 dagar i veckan (i alla fall innan corona) med höga klackar i flera timmar. Dessutom är jag ganska kort så klackar får mig lite längre och ger mig ett bättre självförtroende.

Dock är frågan om man verkligen orkar dessa klackar en hel dag, och oron om man trampar fel etc kommer då och då. Min tanke har då fört mig vidare på att kanske skaffa ett par kortare klackar eller eventuellt alternera mellan olika par?

Jag är besatt av skor och kan googla i all oändlighet. Dock är det inte alltid lätt att hitta vita klackar och det säljs inte överallt året runt. Man kan givetvis kolla på andra färger. Ibland har tanken slagit mig om man skulle våga sig på att prova ett par i samma färg som vårt tema – alltså Burgundy.

Jag kan drömma mig runt i fantastiska skor av Jimmy Choo eller Manolo Blahnik och bara önska att man kunde unna sig så underbara klackar. Men där säger vår bröllopsbudget stopp, haha.

 

 

Tänk att få bära dessa skor av Manolo Blahnik a la Sex And The City

 

 

 

Jag tänker också att det är viktigt att man är bekväm och trivs under dagen – skorna är ju inte det som folk ser hela tiden heller =)

Hur tänker ni kring skor? Vad är viktigast för er? Vilken typ/typer av skor ska ni ha på er bröllopsdag? Dela gärna med er i kommentarerna här nedan och kom ihåg att följa mig och min vardag vidare på Instagram – singer_sarahmuller

 

Massa kärlek <3

2 svar på “Skor skor skor

  1. Lina säger:

    Jag valde skor utan klack. Vigdes på en gräsmatta och kan absolut inte gå i klackar så klackar va egentligen aldrig ett alternativ. Ville ha vita skor men hittade inga fina så körde på en neutral beige färg 😊 Hann dock aldrig gå in dem så hade blodiga skavsår när dagen va slut. Så oavsett skor så är mitt tips att se till att de är ingångna till den stora dagen 😅

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *