Nya Inbjudningar

Okategoriserade |


Nu är det drygt 5 månader kvar till bröllopet, och vi börjar planera igen på allvar. Vi har bestämt oss för att absolut gifta oss i sommar och att restriktionerna måste vara färre i juli, haha. Vi vill inte behöva vänta och skjuta upp våra liv mer nu efter att ha väntat tålmodigt så länge.

Så en första del i planerandet har varit att beställa nya inbjudningskort då vi gärna vill kunna spara och ge inbjudningskort med det ”riktiga” datumet på. Vi beställer från Zazzle.com och de har skickats med raketfart från USA till Sverige. Ska bli så kul att skicka ut dom i helgen.

Trots alla negativa nyheter från media så väljer vi att hålla hoppet och modet uppe och tro att sommaren kommer att se bättre ut. Det gör att vi får en ”nytändning” och känner oss peppade igen, vilket är så himla viktigt i bröllopsplanerandet. Man vill kunna tänka tillbaka på tiden med glädje och kunna må bra genom processen. Det är trots allt en av de största händelserna i livet =)

Hur går det för alla er brudpar där ute som står mitt i planeringen? Dela gärna med er av era storys i kommentarerna här nedan.

Kom också ihåg att följa mig på Instagram – singer_sarahmuller och på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

Massa kärlek <3

2 svar på “Nya Inbjudningar

 1. Ida säger:

  Hej

  Vi gifte oss i januari.
  Eftersom vi bara gick ha 6 gäster men jag ville bjuda alla jag känner kom vi på en kompromiss.

  Jag vägrade skjuta upp mitt bröllop. Trots allt så gifter vi oss för vår skull, inte för våra gästers skull.

  Vi ringde våra 6 utvalda gäster och alla tackade ja och resterande skickade vi inbjudan till med en hänvisning till vår hemsida jag gjort bara för bröllopet.
  Där skrev vi att alla är bjudna men via skype och gav enkla instruktioner som även den mest otekniska begrep.

  Det var bara en person av 50 som blev sur, min moster på 69 år men jag sa att vi gifte oss för vår skull och du får se bröllopet live via datorn som din man kan koppla upp till TV:n så du ser storbild. Jag vägrar skjuta upp mitt bröllop.

  Jag hade planerat att testa mobiltäckningen några dagar innan men jag hann aldrig och inne i kyrkan var väggarna så tjocka att signalerna inte alls gick fram.

  Tack och lov hade jag köpt ett stativ som jag ställde längst fram med en videokamera som filmade hela alltet.
  Jag hade också en vanlig kompakt digitalkamera som filmade ifall ifall. Den filmade uruselt!
  Så köp en videokamera eller be någon filma eller låna av någon!

  Skjut inte upp bröllopet på grund av pandemin. Gift er och meddela alla gäster att alla är välkomna men om pandemin sätter begränsningar så blir det digitalt.

  Vi hade få gäster men de vi hade var våra närmaste och bästa vänner och vi hade så trevligt! Det var en underbar dag, helt magisk!

  Svara
  1. Sarah Müller säger:

   Hej Ida, tack för tips! Vad härligt att ni fick en underbar dag 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *