En liten uppdatering…

Okategoriserade |


De nya inbjudningskorten har nu skickats ut och det gäller att hålla tummarna och hoppet uppe för att sommaren ska bli bra och att vi kan ha bröllop som planerat. Måste medge att humöret går både upp och ner från dag till dag. Vi försöker vara hoppfulla så gott som det går men vissa dagar är såklart svårare.

Vår förhoppning är att vi ska kunna komma till Sverige i april för att kunna söka om hindersprövning, träffa fotograf, DJ, makeupartist osv. Allt beror självklart på alla regler som Spanien och Sverige har. Just nu får vi inte lämna ön vilket känns lite halvt klaustrofobiskt. Sverige stänger ute folk som kommer via Danmark och Kastrup är den flygplatsen som vi måste flyga till. Ja, det är ju en enda röra som kännas lite mycket ibland. Men förhoppningsvis så löser sig allt och vi kan komma hem snart =)

I dessa tider när det är mycket oro i tankarna och då är det väldigt viktigt att kunna prata med sina nära och kära och stötta varann. Både jag och Steve är otroligt lyckligt lottade med så många fina människor i vår närhet. När jag känner mig extra corona-deppig så ringer jag min syster som också är min brudtärna (maid of honor) och hon muntrar genast upp mig och försöker peppa mig genom hela processen =)

Hur känner ni om er bröllopsplanering? Hur gör ni när ni blir corona-deppiga? Dela gärna med er av tankar och tips i kommentarerna nedan.

 

Vill ni följa mer av mig och min vardag så kan ni göra det på min Instagram singer_sarahmuller eller på min hemsida www.sarahentertainment.com

 

Massa kärlek <3

 

 

 

2 svar på “En liten uppdatering…

 1. Ewe säger:

  När jag blir deppig så stänger jag av, då tar jag en liten paus och försöker att inte tänka på bröllop överhuvudtaget tills jag känner mig mer pepp igen, vilket jag vanligtvis brukar bli när jag får prata av mig med vänner och familj 🙂 Hoppas det bara ska gå åt rätt håll framöver, har fortfarande höga förhoppningar om att allt kommer vara under kontroll när det är dags 🙂

  Svara
  1. Sarah Müller säger:

   Superbra tips! Vi får hålla tummarna att det går åt rätt håll nu 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *